Matcher
Turnering
 
Klubb
Turneringslistan hämtas från 'Ringerdatenbank'

2018-09-09 Liten ändring från TR

TR har ändrat lite i sina resultattabeller, vilket gjorde att matchlistorna för BN Brottningarna inte hittades. Det ska nu vara fixat.

2018-04-10 Nu har 4 miljoner sidvisningar passerats!

Lule Power Games länkade till de tyska matchlistorna från Ringerdatenbank av någon anledning och då hittades inte matchlistorna. Nu har jag justerat så att jag alltid letar på alla språk.

2016-09-30 Det tickar på

Tyvärr för TanaMatch'n 2016 (i Norge) fungerade inte ovanliga tecken i turneringsnamn ordentligt, men det är nu åtgärdat.

Roligare är att Brottningslottningskollen firar tre år i november och att vi har passerat 1,5 miljoner sidvisningar tillsammans så här långt!

2015-07-06 Felhantering

Eftersom TR haft problem med sin server har jag ändrat hanteringen av den typen av fel lite.

Nu får man en lite kryptisk röd ruta, men möjligheten att följa länken själv försvinner inte.

2015-06-11 Engelska

Ordnade så att det fungerar lite bättre om matchlistorna är delvis på engelska, som t.ex. Nordiska Mästerskapen i Norge var.

Tål nu även felaktiga länkar från TR bättre.

2014-08-31 Viktklasser

Lade till åldersklass och viktklass till varje match, samt dessa informationsmeddelanden på den svenska förstasidan.

Tyvärr är åldersklassen lite opålitlig eftersom det inte är helt ovanligt att vissa matchlistor saknar åldersklass. Om ingen åldersklass kan hittas så visas '?'.

2014-08-10 Ändringar hos Ringerdatenbank

Listan med turneringar har ändrat format något. Nu skiljer man på turneringskalender (planerade turneringar) och turneringsresultat.

Brottningslottningskollen visar turneringar 50 dagar bakåt och 20 dagar framåt.

2014-08-06 Länkar till källor

Brottningslottningskollen har ingen egen data utan hämtar aktuella turneringar från 'Ringerdatenbank' och matchlistor som publiceras via 'Turnierverwaltung Ringen'.

För att vara tydlig med detta och för att man ska kunna komma till grunddatat, även om Brottningslottningskollen skulle misslyckas tolka datat av någon anledning, har jag lagt till knappar som länkar till respektive grunddata.

2014-06-13 Uppdateringsikon

I tillägg till flaggorna finns det nu en BROTTLOTT-ikon överst till vänster. Den kan man trycka på för att uppdatera informationen på sidan man är på.

2014-05-17 Stöd för flera språk

Menyn med flaggor överst till höger styr nu även vilket språk som används i Brottningslottningskollen.

2014-05-04 Stöd för flera länder

Överst till höger finns nu en flagga som man kan trycka på för att få fram en meny med flaggor att välja mellan. Den flagga man väljer styr vilket lands turneringar som visas.

2013-11-04 Första versionen

Lade upp en första version av Brottningslottningskollen för alla som (främst via mobilen) är intresserade av lottningslistor till aktuella brottningsturneringar i Sverige.

Förhoppningen var att i alla fall IFK Linköping skulle få nytta av den.